Onze standaard cabins

We hebben het U gemakkelijk gemaakt en enkele modellen vooraf al volledig uitgewerkt. Deze zijn vaak leverbaar uit voorraad of met een korte leveringstermijn (4 tot 6 weken). En over de details kunnen we steeds praten! Bovendien hebben we vooraf een samenwerking afgesloten met KBC zodat een eventuele financiering slechts een minimale inspanning vraagt!

"Small" cabins

Compacte cabins voorzien van alle gemakken en een ruime lichtinval. Je gebruikt ze als home office, spreekruimte, hobby room, fitness room... Ze hebben een breedte van 3,20m of 4,00m en een lengte van 2,40m of 3,60m.
Bekijk deze cabins

"Medium" cabins

Polyvalente cabins die je gebruikt als home office, pop-up shop, logeerplek, meeting room,... Met een breedte van 3,20m of 4,00m en een lengte van 4,80m of 6,00m bieden ze meer ruimte dan je zou denken!
Bekijk deze cabins

"Large" cabins

Queensize cabins zijn ideaal als mantelzorgwoning, logeerplek, (tijdelijk) verblijf, tiny house, mixed office/tuinhuis... Met  een breedte van 3,20m of 4,00m en een lengte van 7,20m of 8,40m zijn ze al best wel groot!
Bekijk deze cabins

"X-Large" cabins

Kingsize cabins zijn ideaal als mantelzorgwoning, logeerplek, (tijdelijk) verblijf, tiny house, mixed office/tuinhuis... Met een breedte van 3,20m of 4,00m en een lengte van 7,20m of 8,40m zijn ze al best wel groot!
Bekijk deze cabins

Vergeet de buitenruimte niet!

We vinden het belangrijk dat er rond je Woodbox Cabin voldoende ruimte is om te genieten van de gezonde buitenlucht, daarom hebben we enkele geïntegreerde toepassingen van outdoor halls en gekoppelde bordessen en terrassen.  Enjoy the blue sky!

Ontdek onze in/outside afwerking

Bekijk de looks