De afwerking binnen en buiten

Graag strak modern of liever countrystyle?

We hebben 2 fantastische outside looks in petto!
Je kan  met je Woodbox Cabin twee kanten uit: strak modern of eerder countrystyle. Beide zijn echter even kwalitatief: op een dampfolie wordt een houten lattenwerk geplaatst zodat de unit kan ademen en er condensvorming wordt vermeden.  Daarop komt dan de afwerkingslaag in Thermowood.  Dit is een thermisch bewerkte hout toepassing die specifiek werd ontwikkeld voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding.
 • Cubic

  Moderne elegantie
  Verticale latten van Thermowood worden onregelmatig onderbroken door zwarte Trespastroken.  Boven de raampartijen zijn er eveneens vlakken in zwart Trespa.
 • Cottage

  Traditionele country-style
  Ruw bezaagde Thermowood planken worden horizontaal en pansgewijs op de cabin geplaatst. De raampartijen met ruitjes geven het geheel een countrystyle uitzicht.

Een oergezellig interieur

Kies jouw binneninrichting!
We hebben drie verschillende interieurstijlen ontwikkeld maar je kan ook voor een mix kiezen, of ga je liever je eigen gang? Geen probleem, maar de leveringstermijnen worden in dat geval wel iets minder strak...
Het plafond werken we altijd op dezelfde manier af: in witgeschilderd OSB, want we leggen liever de accenten in de vloer en in de wanden.
Ook dit is Belgisch, dus we kiezen resoluut voor  topmerken van bij ons: laminaatparket van Quickstep, wandbekleding van Unilin, home control van Niko,...  
 • Breakout

  Jong en dynamisch...
  Plafond in witgeschilderd OSB.
  Wanden vooraan en links in OSB natuur, wanden achteraan en rechts in geschilderd Clicwall Deco in kleur naar keuze.
  Vloer in waterbestendige Quickstep "Creo Tennessee lichte eik" (CR3181)
 • Nordic

  Zen feeling...
  Plafond in witgeschilderd OSB.
  Wanden vooraan en links in witgeschilderd OSB, wanden achteraan en rechts in geschilderd Clicwall Deco in kleur naar keuze.
  Vloer in waterbestendige Quickstep "Premium witte eik" (SIG4757).
 • Vintage Chic

  Romantische nostalgie...
  Plafond in witgeschilderd OSB.
  Wanden vooraan en links in geschilderd Clicwall Deco in kleur naar keuze, wanden achteraan en rechts in Clicwall Romantic Oak Honey natural (OH781W06).
  Vloer in waterbestendige Quickstep Impressive "klassieke eik natuur" (IMU1848).

Onze partners

Woodbox Cabins is een Belgisch bedrijf, we vinden het belangrijk om samen te werken met partnerbedrijven die zo dicht mogelijk aansluiten op onze regio. Dat geeft niet alleen vertrouwen én een perfect after sales service naar onze klant toe, maar het is ook gewoon fijn en gemakkelijk werken!